Tack!

Tack alla ni som kom till invigningen idag. Ni gjorde alla denna dag till något alldeles speciellt. Tack också till Åke Arenhill som invigde och som dessutom var en av premiärkonstnärerna tillsammans med Kinn Hjelmblink. Tack Kinn för hänghjälp idag och massor annars!
Tack Bodil, alias Tangotanten, för dina fantastiska nummer och tack Eva för beställningsverket. Tack Ami för marktjänst och hänghjälp, Murre för teknik o annat, Thomas för mingelplåtandet, Johanna för typen som du kom som, tack Catrin som höll räkningen, och tusen tusen tusen tack mamma!!!
Tack också alla ni som hjälpt till under tillkomsten av Konsthallen: Lyly, Kinn, Murre, Nalle & Thomas.
Som jag också skrev i programbladet: Tack till Slimminge Byalag och ett riktigt stort tack till SlimmingeMotor där Konsthallens gäster får parkera.
Nu smattrar regnet mot rutorna igen…så till sist: Tack regnet för att du höll dig undan under hela den tid som invigningen varade!

2 Responses to Tack!

  1. Kinn 28 augusti, 2011 at 15:10 #

    Tusen tack Tove för allt! Vilken fantastisk dag! Härligt att ställa ut i din kanonfina konsthall, det kan ju bara bli bra. Vi kan helt klart se fram emot en m y c k e t spännande fortsättning.

    • Master 28 augusti, 2011 at 19:29 #

      Tack Kinn!! Ja det var en jädrans bra start! :-) Tusen tack själv, för all hjälp icke minst!

Kommentera

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes